позадина
позадина
позадина
позадина
лого
копчеЗа Нас копчеЕЦР
копчеУслуги
копчеАктуелно
Зачлени се
корисничко име
лозинка
• ИЗРАБОТКА НА КАМАТНИ ЛИСТИ

 

Каматни листи по спорови во општо-управна постапка, судски спорови и договорни каматни листи од должничко – доверителни односи.

Каматните листи се изработуваат согласно важечката законска регулатива и подзаконските акти, како и мислењето на Врховниот суд на РМ за пресметување на затезна камата.


 


Улица: Мит. Теодосие Гологанов бр. 39/2
Тел: 02/3215-327; 3215-328; Факс: 3215-328
©2007 Euro Konsalt Plus. All rights reserved